iiyama zmienia Twój biznes

Stwórz nowe możliwości współpracy i zwiększ zaangażowanie klientów dzięki interaktywnym rozwiązaniom dla handlu i sal konferencyjnych.

Monitor dotykowy w biurku

1 Zadbaj o atrakcyjną prezentację swojej oferty

Dzięki technologii PCAP Twoi odbiorcy będą cieszyć się szybkim i płynnym doświadczeniem dotyku oraz doskonałą jakością obrazu.

To idealny wybór dla handlu, interaktywnych punktów sprzedaży i hotelarstwa.

2 Technologia dotykowa pojemnościowa

Technologia ta wykorzystuje sieć mikro czujników zintegrowanych w szkle przykrywającym ekran. Dotyk rejestrowany jest, ponieważ dotknięcie ekranu palcem lub dedykowanym stylusem wywołuje zmiany pola elektrycznego.

Dzięki szybie przykrywającej ekran, panele są zgodne z klasyfikacją IP i dodatkowo zabezpieczenie przed mechanicznymi uszkodzeniami. Co więcej, nawet gdy szyba zostanie zarysowana, nie ma to wpływu na działanie funkcji dotykowej.

Szklane wykończenie sprawia, że ekrany te idealnie sprawdzą się w zastosowaniach, gdzie szczególnie istotny jest aspekt estetyczny.

Technologia pojemnościowa

3 Szczególnie polecana do

  • Handlu
  • Opieki zdrowotnej
  • Kiosków
  • Interaktywnych punktów sprzedaży
  • Hotelarstwa
  • Centrów rozrywki
  • Muzeów
  • Punktów samoobsługi

palec
lateksowa rękawiczka
dedykowany stylus

 

klasyfikacja IP

 

kioski
handel i hotelarstwo
interaktywne punkty sprzedaży
punkty samoobsługi

 

dobra cena

 

odporność na zarysowania

Zalety
  • Wysoka trwałość
  • Odporność na zarysowania
  • Funkcja dotykowa nie wpływa na parametry obrazu
Wady
  • Ekran nie rozpoznaje z jaką siłą wykonywany jest dotyk

4 Monitory w technologii pojemnościowej

Informacje dotyczące plików cookies

Sklep używa plików cookies (cisteczek), dzięki którym jest dla Ciebie zawsze szybki i niezawodny. Pozwalają one również dopasować treści reklam, jakie są wyświetlane w internecie oraz budować analitykę. Jeśli zaakceptujesz ciasteczka - będziemy wdzięczni, jeśli nie, reklamy i tak będą się Tobie wyświetlać, ale nie będą spersonalizowane.

Zarządzanie plikami cookies